Kategoriler
Emlak Haberleri

Göl İstanbul Villaları Büyükçekmece’de yükselecek

İçerisinde 97 adet lüks konutun bulunduğu Göl İstanbul Villaları projesi 172 bin 300 metrekarelik arsa alanıyla geniş yaşam alanları sunuyor. Girişindeki 5 dönümlük meydanıyla da farkına fark katan proje, 21 metrelik bulvarı ile inşa ediliyor.

Büyükçekmece’de, merkezî bir adreste yükselen proje, uğrak yerlere kolay ulaşım imkânı sunuyor.

Göl İstanbul Villaları projesinde olanaklar

Villaya özel açık yüzme havuzuna yer verildiği proje, yemyeşil ambiyansa sahip site alanıyla inşa ediliyor. Avrupa Yakası’na konumlandırılan projedeki renkli bitkilere sahip site alanında spor ve aktivite alanları bulunuyor.

Süs havuzlarının yanı sıra yapay şelalenin de site alanına estetik değer kattığı projede, amfi tiyatro alanı ve tenis kortları bulunuyor. Kapalı otoparklara sahip projedeki teras alanlarında da yüzme havuzu bulunuyor. Teraslara Büyükçekmece Gölü’nün derin manzarası eşlik ediyor.

Projedeki villa seçenekleri neler?

Tek katlı ve yatay mimarili bloklar halinde inşa edilen projedeki villaların terası, çamaşır odası, ardiyesi, en az bir adet misafir odası ve misafir banyosu, giyinme odası bulunuyor. İstanbul’da inşa edilen projedeki villalarda en az ikişer tane ebeveyn banyosu yer alıyor.

İstanbul’un gözde ilçelerin birinde inşa edilen projedeki beş odalı ve bir salonlu villalar, bin 12,50 metrekarelik alana sahip. Bu villa tipinin 50 metrekare büyüklüğünde yüzme havuzu bulunuyor.

Projede yer alan 5+1 villa tipinin net büyüklüğü 365,83 metrekare olarak tasarlandı.

Projedeki 6+1 villa tipinin özellikleri

Göl İstanbul Villaları projesindeki 6+1 tip villaların arsa alanı net bin 260 metrekare olarak tasarlandı. Bu tip villaların havuz alanı 60 metrekareyken konutların net alanı ise 453 metrekare olarak tasarlandı. İstanbul’un görece sakin yerlerinden birinde inşa edilen projedeki yedi odalı ve bir salonlu villa tipinin arsa alanı net bin 350 metrekare, havuz alanı 60 metrekare; konut alanı ise net 480,30 metrekare büyüklüğünde.

Projenin satış ofisi nerede?

MEV Koleji Özel Büyükçekmece ve ALKEV Özel Okulları’na yakın bir konumda yer alan proje Alkent2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı, No:6 Büyükçekmece / İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Telefon: 444 32 62

Göl İstanbul Villaları tanıtım filmi