Kategoriler
Proje Haberleri

Gölbaşı Evleri Bartın Şubat 2023’te teslim

Gölbaşı Evleri Bartın projesi aile yaşamına uygun konsepti ile isminden de anlaşılacağı üzere Bartın’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje Arı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Birbirinden bağımsız konut bloklarından oluşan proje kapsamında toplam 143 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arı İnşaat güvencesi ile tasarlanan ve aile yaşamına uygun mimarisi ile dikkat çeken proje kapsamında her biri 3 katlı olmak üzere birbirinden bağımsız konut blokları yükselmektedir. Modern mimariye sahip bu bloklarda toplam 143 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipleri olarak tasarlanmıştır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 63 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 ile 110 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Gölbaşı Evleri Bartın konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bartın’ın Merkez İlçesi Gölbucağı Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Gölbaşı Evleri Bartın projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca söz konusu projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 63 metrekare olan 1 arı 1 dairelerin fiyatı 870.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bununla birlikte 90 ile 95 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.460.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise Şubat 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (378) 227 19 19 veya 0 (532) 272 57 13 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…