Kategoriler
Proje Haberleri

Gölbaşı Prime satışları devam ediyor

Gölbaşı Prime projesi Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde inşa edilmiş olup ilçenin en elit projesi olma özelliği taşımaktadır. Bahsi geçen proje Rantaş İnşaat, Vista İnşaat ve Mod Yapı firmalarının ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. Yatay mimari ile tasarlanan proje ev, ofis ve ticari ünitelerden oluşan karma bir konsepte sahiptir. Site içerisinde 85 adet daire ve 12 adet ticari ünite mevcuttur. Daireler ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Rantaş İnşaat, Vista İnşaat ve Mod Yapı firmalarının ortaklığı ile yaşama geçirilen projede yatay mimari konseptine sahip 5 katlı blok konumlandırılmıştır. Proje ev, ofis ve ticari ünitelerden oluşan karma bir konsepte sahiptir. Site içerisinde 85 adet daire ve 12 adet ticari ünite mevcuttur. Daireler ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 ev ofis konseptine sahip 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü 75 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 55 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Söz konusu projenin sosyal faaliyet alanları çok yönlü olmaktadır. İçerisinde spor salonu, ders çalışma alanları, butik kafe, cep sinema salonu ile birlikte eşya depolamak için özel alanlar bulunmaktadır. Bununla birlikte her daireye özel veranda ve bahçe kullanım alanları yer almaktadır.

3 adet asansör, jeneratör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar termostatlı yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Lake mutfak tasarımına sahip dairelerde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Duşakabin, gömme dolap ve vestiyer gibi pek çok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Gölbaşı Prime konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi Eymir Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Beyşehir Gölü Caddesi üzerinde yer alan proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Üstelik Gölbaşı Devlet hastanesine 500 metre uzaklıktadır. Otobüs ve dolmuşlar projenin önünden hareket etmektedir. Bununla birlikte Mogan Gölü’ne yakın bir konumda yer almaktadır.

Gölbaşı Prime fiyatları ne kadar?

Yatırım değeri ve kira garantisi yüksek olan Gölbaşı Prime projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 75 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL ile 1.900.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (552) 876 77 14 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…