Kategoriler
Proje Haberleri

Gold Life Adana satışları başladı

Gold Life Adana projesi yüksek katlı lüks yapısı ile Altınöz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu projenin konumu Adana’nın Sarıçam İlçesi’nde yer almaktadır. Proje kapsamında 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Altınöz İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında 12 katlı olmak üzere tek blok yükselmektedir. Blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan lüks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Her daire için açık otopark alanı mevcuttur. Hidrofor ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Duşakabin, Hilton lavabo, vestiyer, mobilyalar ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Gold Life Adana konumu hakkında

Proje, Adana’nın Sarıçam İlçesi Osmangazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik yeşil alanları ile dikkat çeken konumu ile doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde park, market, cami ve eğitim kurumları bulunmaktadır. Bununla birlikte otobüs durakları proje alanına yakın mesafede yer almaktadır.

Gold Life Adana fiyatları ne kadar?

Gold Life Adana projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 130 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bahsi geçen proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (546) 429 86 38 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…