Kategoriler
Proje Haberleri

Gold Life Bulvar Elite satışları başladı

Gold Life Bulvar Elite projesi yüksek yaşam kalitesine sahip konutları ve yenilikçi yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Makaza Altın İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde A ve B olmak üzere 2 blok ve 70 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

“Temelinde güven var” anlayışı ile ilerleyen Altın İnşaat, insan odaklı yaklaşımıyla inşaat sektöründe zirveyi hedeflemektedir. Altın İnşaat güvencesi ile yükselen söz konusu proje kapsamında A ve B olmak üzere 2 blok ve toplam 70 adet daire yer almaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 260 metrekaredir. Ayrıca bahçe katında yer alan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 211 ile 245 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Projede geniş yeşil alanlar ve çeşitli sosyal donatılar bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; fitness ve sauna alanları, çocuk oyun parkı, kum havuzu, plates odası, yürüyüş yolu ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Gold Life Bulvar Elite konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Balkan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bursa’nın yeni gözde bölgesi gelişmekte olan Naim Süleymanoğlu Bulvarı üzerinde yer almaktadır. Metro İstasyonu, üniversite, İzmir yolu, semt pazarı ve eğitim kurumları 5 dakikalık bir mesafededir. Ayrıca sağlık kurumları 15 dakika ve feribot 20 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Gold Life Bulvar Elite fiyatları ne kadardır?

Gold Life Bulvar Elite projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 260 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 211 ile 245 metrekare arasında olan 3 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 2.200.000 TL ile 2.450.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 342 58 46 veya 0 (530) 552 58 46 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…