Kategoriler
Proje Haberleri

Gold Life Evleri Gölhisar 2022 yılsonunda teslim

Gold Life Evleri Gölhisar projesi estetik yapısı ve dikkat çeken mimarisi ile alıcılarını bekliyor. Projenin konumu Burdur’un Gölhisar İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje İlyas Kılınç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve 14 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İlyas Kılınç İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 4 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. A blokta 8, B blokta 6 adet olmak üzere toplam 14 adet daire yer almaktadır. Üstelik söz konusu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik site giriş kapısı elektrikli sürgülü otomatik kapı olacaktır. Site ortak alanı içerisinde geniş yeşil alan ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Projede birinci sınıf işçilik ve malzeme kulanılacaktır. Kullanılan malzemeler garantili olup tamamı birinci sınıf ürünlerdir. Mutfak dolapları AGT High Gloss, mutfak tezgah mermeri ise Calisco Sima 2103 markalardan oluşmaktadır. Çeşitli mobilyalar, duşakabin, vestiyer, ısıcam ve PVC pencere gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra oda zeminleri laminat parke Agt Derzli Effect Tibet serisi olup ıslak zeminler ise Kütahya seramiktir.

Gold Life Evleri Gölhisar konumu hakkında

Proje, Burdur’un Gölhisar İlçesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Bölgenin en gelişmiş mahallesinde yükselen proje pek çok lokasyona yakın konumdadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Gold Life Evleri Gölhisar fiyatları ne kadardır?

Gold Life Evleri Gölhisar projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.200.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Projenin teslimi ise 2022 yılının sonunda yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 533 635 09 20 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…