Kategoriler
Proje Haberleri

Gölyaka İstanbul ön talep topluyor

Gölyaka İstanbul projesi “Yeşiliyle mavisiyle İstanbul’un yeni yakası Gölyaka için yerinizi şimdiden ayırın!” sloganıyla yola çıkan Öz Er-Ka ile Fortis Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu isminden de anlaşılacağı üzere İstanbul’un Avcılar İlçesi’nde yer almaktadır. 94.585 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen projenin detayları ilerleyen günlerde belli olacak. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Öz Er-Ka ile Fortis Yapı firmanı güvencesi ile tasarlanan proje 94.585 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Detayları ilerleyen günlerde belli olacak projenin ön talep toplama süreci başladı. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için özel otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunacaktır. Giriş kapıları ise yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşacaktır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcut olacaktır. Asansör sistemi gibi pek çok dış özellik yer alacaktır. Her dairede eşsiz manzaraya sahip ferah balkon alanları yer alacaktır.

Gölyaka İstanbul konumu ve fiyatları hakkında

Yeşil ve mavinin bütünleştiği proje İstanbul’un Avcılar İlçesi Firuzköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu İstanbul’un çekim merkezi olan Gölyaka Caddesi üzerinde yer almaktadır. Küçükçekmece Gölü üzerinden gerçekleşecek Kanal İstanbul projesinin yanı başında yer alıyor. Bununla birlikte daireler eşsiz bir göl manzarasına sahiptir.

Gölyaka İstanbul projesinde ödeme koşulları henüz belli değil. İnşaat çalışmaları başlayan proje ön talep toplama aşamasındadır. Ayrıca ilerleyen günlerde projeye dair tüm detaylar belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 423 13 13 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…