Kategoriler
Proje Haberleri

Gölyaka Merkez Düzce satışları devam ediyor

Gölyaka Merkez Düzce projesi şehrin merkezinde modern bir yaşam fırsatı sağlamaktadır. Projenin konumu Düzce’nin Gölyaka İlçesi’nde yer almaktadır. Lüks yapısı ile dikkat çeken proje Efteni İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 1 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Efteni İnşaat firması güvencesi ile geliştirilen proje içerisinde her biri 3 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda ise 1 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 133 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Üstelik site ortak alanı içerisinde oturma alanları yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır. Her dairede 1 adet banyo yer almaktadır.

Gölyaka Merkez Düzce konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Düzce’nin Gölyaka İlçesi İmamlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi lokasyonda yükselen proje pek çok konuma yakın mesafededir. Üstelik yakın çevresinde Gölyaka Belediyesi, eğitim kurumları, semt pazarı ve cami yer almaktadır.

Gölyaka Merkez Düzce projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Bunun yanı sıra projede fiyatlar konut tipin göre farklılık göstermektedir. Brüt 133 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 965.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 432 69 67 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…