Kategoriler
Proje Haberleri

Gömeç Konakları 6 ön talep topluyor

Gömeç Konakları 6 projesi Balıkesir’in Gömeç İlçesi’nde yer alan eşsiz tasarımlı bir konut projesidir. Söz konusu proje Ema Yılmaz İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamındaki 2 blokta 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ema Yılmaz İnşaat firması imzası taşıyan projede her biri 3 katlı olmak üzere 2 blok yükselmektedir. Türk Evleri ve Gömeç Konakları da firmaya ait konut projeleridir. Söz konusu projede 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 96 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyülüğü 130 metrekare olmaktadır.

Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Üstelik projede temel altı su yalıtımı ve taş yünü ile mantolama yapılmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgaz ile ısıtma sistemine sahiptir. Tüm konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Daireler boyalı olup Hilton banyolu olarak tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Gömeç Konakları 6 konumu hakkında

Konut projesi, Balıkesir İli, Gömeç İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın konumda yükselen proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Ulaşım alanlarına, Hüsnü Özdemir Parkı’na da proje yakın bir konumda yer almaktadır.

Gömeç Konakları 6 fiyatları ne kadar?

Ön talep toplama aşamasında olan Gömeç Konakları 6 projesinde avantajlı ödeme planı oluşturulmuştur. 1. taksit peşin yüzde 50, 2. taksit kaba inşaat yapılırken yüzde 25 ve 3. taksit ise kredi kullanımına elverişli duruma geldiğinde yüzde 25 şeklinde ödeme planı yapılmıştır. Üstelik projenin teslim tarihi Kasım 2023 olarak planlanmıştır. Brüt 65 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 925.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 96 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 130 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 (532) 637 28 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…