Kategoriler
Proje Haberleri

Gönül Apartmanı taksitli ödeme seçenekleriyle satışta

Gönül Apartmanı projesi Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nin tam merkezinde yükselen lüks yapıda bir projedir. Bahsi geçen proje Kılınç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde modern yapıdaki tek blokta 27 adet daire ve 6 adet iş yeri bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler ile 2 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kılınç İnşaat firması güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında yatay mimariye sahip 4 katlı tek blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 27 adet daire ve 6 adet iş yeri yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler ile 2 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 50 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Asansör, kablo TV, merkezi uydu sistemi ve hidrofor gibi birçok özelliğe sahiptir.

Binanın temelinde ve çatısında membran izolasyonu bulunmaktadır. Üstelik dış cephede, odalarda ve katlar arası özel ısı ve ses yalıtımlı izolasyonu mevcuttur. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Çimstone tezgah, özel tasarım duş kabinleri, özel tasarım mutfak ve vestiyer dolapları ile Hilton lavabo gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Türk Telekom altyapısı ve fiberoptik (hızlı internet) hazır durumdadır.

Gönül Apartmanı konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Davutlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Tam merkezi konumda yükselen proje ihtiyaç duyulan her lokasyona yürüme mesafesindedir. Okul, banka, sağlık ocağı, dolmuş durakları, kuaför, ATM, cami, eczane ve süper marketlere yürüme mesafesidir. Konutlar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Bununla birlikte dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Gönül Apartmanı fiyatları ne kadar?

Gönül Apartmanı projesinde fiyatlar katlara, cephelere ve büyüklüğe göre farklılık göstermektedir. Üstelik banka kredisine uygun satışlarla birlikte taksitli ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 60 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (543) 719 37 91 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…