Kategoriler
Proje Haberleri

Grand Life Çiğli temelden satışa özel fiyatlar

Grand Life Çiğli projesinde temelden satışa özel fiyatlarla sınırlı sayıdaki daireler sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Çiğli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ensa Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan akıllı daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ensa Group güvencesi ile tasarlanan projede 6 katlı modern yapıda bina yükselmektedir. Bina içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan akıllı daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık kumandalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde spor salonu​, çocuk oyun parkı, yetişkin havuzu, çocuk yüzme havuzu, kış bahçesi ve yaz bahçesi bulunmaktadır.

Merkezi uydu sistemi, çift asansör ve profesyonel site yönetimi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Özel tasarım mutfak, üçlü ankastre mutfak seti, çift banyo, otomatik panjur ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Spot aydınlatma ve duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Grand Life Çiğli konumu hakkında

Proje, İzmir’in Çiğli İlçesi Esentepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Tüm daireler deniz, şehir ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Üstelik proje Çiğli’nin en güzel manzarasına hakim Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde yer almaktadır.

Grand Life Çiğli fiyatları ne kadar?

Grand Life Çiğli projesinde temelden satışa özel fiyatlarla sınırlı sayıdaki daireler sahiplerini bekliyor. Lansmandan alımlarda kişiye özel tasarım firma tarafından sunulan bir ayrıcalıktır. Ayrıca daireler krediye uygun olup alanında uzmanlaşmış kadro ve itibarlı çözüm ortakları ile hizmet sağlamaktadır. Brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (553) 430 50 32 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…