Kategoriler
Proje Haberleri

Green Leaf Antalya hemen tapu teslim

Green Leaf Antalya projesi lüks detayları ile konforlu ve kaliteli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Antalya’nın Kepez İlçesi’nde yer alan proje Seleksan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 5 dönüm arazi üzerinde 92 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Seleksan İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 5 dönüm arazi üzerinde inşa edilmektedir. Yatay mimari ile yükselmiş bloklarda toplam 92 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 75 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire ait açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte tüm konutlarda kış bahçesi yer almaktadır. Bütün dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Konutların giriş kapıları ise yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ada mutfaklı dairelerde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Green Leaf Antalya konumu hakkında

Antalya’nın Kepez İlçesi’nde yer alan proje Çankaya Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik 200 Dönümlük Kepez Belediyesi Simge Park projesinin hemen yanında yükselmektedir. Projenin tam karşısında kurumsal alışveriş merkezi sinema salonları ve çocuk aktivite alanları yer almaktadır. Antalya Havaalanına 18 kilometrelik bir uzaklıktadır. Bununla birlikte 1.500 Yataklı Bölge Hastanesi’ne 3 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Green Leaf Antalya fiyatları ne kadardır?

Green Leaf Antalya projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Projede yüzde 60’ı peşinat hemen tapu teslim ile yüzde 40’ı ise 0 faiz 24 ay taksit imkanı sunulmaktadır. Brüt 95 metrekare olan 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 4.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(242) 328 08 00 veya 0(532) 492 40 91 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…