Kategoriler
Proje Haberleri

Green Line Esenler satışları devam ediyor

Green Line Esenler projesi ezber bozan lüks anlayışı ile konforlu bir yaşam vaat etmektedir. Projenin konumu Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Karakaya Group İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 7 katlı olmak üzere modern yapıda bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karakaya Group İnşaat imzası taşıyan projede her biri 7 katlı olmak üzere modern yapıda bloklar yükselmektedir. Söz konusu bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin yüzde 80’i yeşil alan ile geniş peyzaj alanlarından oluşmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun alanı, basket sahası ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır.

Asansör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları 26 yerinden kilit sistemi olan 180 kilogram ağırlığında sur çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak dolapları, vestiyer, oda kapıları ve banyo dolabı birinci sınıf lake özelliklidir. Mutfakta dörtlü ankastre set, antrede led aydınlatmalı ayna dresuar, ebeveyn banyosu ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Green Line Esenler konumu hakkında

Projei Çanakkale’nin Merkez İlçesi Esenler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen projede konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Green Line Esenler fiyatları ne kadar?

Green Line Esenler projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (286) 210 00 40 veya 0 (532) 061 36 17 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…