Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Greenist Teras’ta satışlar başladı

Saray Grup’un İstanbul Güneşli’deki ikinci projesi olan Greenist Teras projesi

Saray Grup’un İstanbul Güneşli’deki ikinci projesi olan Greenist Teras projesi en az aidatla maksimum konfor vadediyor.

Toplam 48 adet daireden meydana gelen Greenist Teras Güneşli projesindeki dairelerin 24 tanesi 2+1 tipindeki dairelerden meydana gelirken 24 tanesi de 3+1 dairelerden meydana geliyor. Projede 2+1 daireler 88 metrekare, 3+1 daireler ise 117 metrekare büyüklüğe sahip.

Greenist Teras projesi Atatürk Havalimanı’na 6.5 km, E-5 Otoyolu’na 6 km, Tem Otoyolu’na 5.5 km, Ataköy-İkitelli Mimar Sinan metro istasyonuna 700 metre mesafede yer alıyor.

2018 yılı Eylül ayı içerisinde teslim edilmesi beklenen Greenist Teras projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 830 bin ile 1 milyon TL arasında, 3+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon ile 1 milyon 446 bin TL arasında değişiyor.

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Güneşli bölgesindeki en işlek cadde üzerinde yer alan Greenist Teras projesinde çocuk oyun alanları ve açık otopark gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0212 503 07 75