Kategoriler
Proje Haberleri

Güce Life Evleri 0.99 kredi imkanı ile satışta

Güce Life Evleri projesi hem yatırıma hem oturuma uygun lüks yaşam alanları sunmaktadır. Projenin konumu Giresun’un Güce İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Karadeniz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karadeniz İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında 8 katlı tek blok yükselmektedir. Bahsi geçen blok içerisinde 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairlerin net büyüklüğü 55 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Temel bohçalama uygulaması ile su izolasyonu, radye temel uygulaması ve c30 sınıfı hazır beton kullanılmıştır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik projede her daireye özel 12 metrekare ile 20 metrekare arasında hobi bahçeleri bulunmaktadır. Blokta çift asansör sistemi, yangın merdiveni ve uydu sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Akrilik mutfak dolabı, granit mutfak tezgahı, duşakabin ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Güce Life Evleri konumu hakkında

Proje, Giresun’un Güce İlçesi Güce Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Toki binalarının bitişinde yükselen proje pek çok lokasyona yürüme mesafesindedir. Çevresinde market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Güce Life Evleri fiyatları ne kadar?

Güce Life Evleri projesinde yüzde 40 peşinat ile birlikte kalanı 0.99 krediyle ödeme imkanı sunulmaktadır. Brüt 70 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 249 68 77 veya 0 (532) 791 33 28 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…