Kategoriler
Proje Haberleri

Gülfa Mamik Konakları ön satışlar başladı

Gülfa Mamik Konakları konut projesi Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde inşa edilen modern bir konut projesidir. Ayrıca söz konusu proje Gülfa İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 konut bloğu ve 34 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gülfa İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 5 katlı olmak üzere 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde yükselen bu bloklarda toplam 34 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 118 metrekare ile 139 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 236 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 280 metrekare olmaktadır. Sitede güvenliği sağlamak amacıyla 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti bulunmaktadır. Her dairenin araçlarını park edebilmesi için açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal faaliyet alanları içerisinde; kadın ve erkek ayrı olmak üzere kapalı yüzme havuzu, spor salonu ve sauna yer almaktadır. Bununla birlikte dış mekanlarda süs havuzu ve kamelyalar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca söz konusu projede tüm konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılara sahip olmakla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerin mutfaklarının içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde ise Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Gülfa Mamik Konakları konumu hakkında

Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer alan proje Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje aynı zamanda deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Üstelik yakın çevresinde park alanı, yeşil alanlar, alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları gibi toplu taşıma araçları yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Gülfa Mamik Konakları fiyatları ne kadardır?

Gülfa Mamik Konakları projesinde ön satışlar uygun fiyatlarla başlamıştır. Bununla birlikte bahsi geçen projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.550.000 TL ile 3.350.000 TL arasında değişmektedir. 3 artı 1 daireler 4.350.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin fiyatı da 4.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(541) 713 74 95 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…