Kategoriler
Proje Haberleri

Güllü Hanım Konakları satışları devam ediyor

Güllü Hanım Konakları projesi Düzce İli, Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Coşkun Mühendislik firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde yakında yaşamın başlaması planlanmaktadır. Projenin özellikleri neler, ödeme planı nasıl, ne zaman teslim edilecek? Satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Konut projesi 11 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir.  Projedeki dairelerin tipleri ise 2+1, 3+1 ve 4+1 normal daireler ve 4+1 dubleks dairelerden meydana gelmektedir.

Projenin özellikleri neler?

Coşkun Mühendislik firması tarafından inşa edilen proje 11 bin 500 metrekarelik alan üzerinde konumlanmaktadır. 11 bin 500 metrekarelik arsa parseli üzerinde ise yatay mimaride toplam 7 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Yedi adet konut bloğunda ise dört farklı tip daire seçenekleri yer almaktadır.

Konut projesinde  2+1, 3+1 ve 4+1 normal daireler ve 4+1 dubleks daireler yer almaktadır. Projede yer alan 2+1 tip dairelerin büyüklüğü brüt  128 metrekare olarak tasarlanmıştır. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 134 metrekare ile 187 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4+1 tip dairelerin büyüklüğü ise brüt 269 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Düzce konut projesi içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti yer almaktadır. Ayrıca araçları park edebilmek için açık ve kapalı otopark alanı yer almaktadır.

Projedeki konutlarda asansör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özellik yer almaktadır. Ortak alan içerisinde oturma alanları ve yeşil alan yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Güllü Hanım Konakları nerede yer almaktadır?

Konut projesi Düzce İli, Merkez İlçesi, Körpeşler Mahallesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Proje Hamidiye İlkokulu’na 650 m, Özel Su Damlası İlkokulu ve Ortaokulu’na 2.5 km, Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’na 600 m mesafede yer almaktadır. Ayrıca 8 Nolu Aile Sağlık Merkezi’ne 800 m, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne ise 2.6 km mesafededir.

Güllü Hanım Konakları fiyatları ne kadardır?

Güllü Hanım Konakları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Brüt 128 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin fiyatı 4 milyon 229 bin TL’den satışa sunulmuştur.

134 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 725 bin TL’den başlamaktadır.

187 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 662 bin TL’den başlamaktadır.

197 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 662 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 269 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 dairelerin fiyatları 7 milyon 682 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0380 524 98 99 veya 0533 525 97 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir