Kategoriler
Proje Haberleri

Gülpetek Rosa Kartal son daireleriyle satışta

Gülpetek Rosa Kartal projesi İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Gülpetek İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 115 adet daire bulunmaktadır. Bununla birlikte 1.800 metrekarelik ticari alan bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ara kat daireler ile 3 artı 2 ve 5 artı 2 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gülpetek İnşaat imzası taşıyan projede her biri 12 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 115 adet daire yer almaktadır. Bununla birlikte projede kapsamında 1.800 metrekarelik ticari alan mevcuttur. Daireler ise 2 artı 1 ara kat daireler ile 3 artı 2 ve 5 artı 2 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 ara kat dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekare ile 96 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekare ile 165 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 5 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve kamelyalar yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde 2 adet banyo bulunmakla birlikte Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer mevcuttur.

Gülpetek Rosa Kartal konumu hakkında

Konut projesi İstanbul İli, Kartal İlçesi Karlıktepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Cengiz Topel Caddesi üzerinde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje farklı daire tipi seçenekleriyle muhteşem deniz manzarasına hakimdir. Çevresinde alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın mesafededir. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Gülpetek Rosa Kartal fiyatları ne kadardır?

Gülpetek Rosa Kartal projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.800.000 TL ile 3.975.000 TL arasında değişmektedir. 3 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 5.000.000 TL ile 5.890.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 7.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 517 88 61 veya 0 (535) 235 75 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…