Kategoriler
Proje Haberleri

Güneş Kent Konutları satışları devam ediyor

Güneş Kent Konutları projesi keyifli, huzurlu ve güvenli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Ordu’nun Ünye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Güneş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 9 katlı 2 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklardaki daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Güneş İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında her biri 9 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Ailenizle beraber keyifli vakitler geçirebileceğiniz site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin, alaturka tuvalet ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Güneş Kent Konutları konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Ünye İlçesi Çınarlık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje sahile olan yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Çevresinde market, park, pek çok eğitim kurumu ve cami bulunmaktadır. Bununla birlikte dolmuş ve minibüs güzergahında yer almaktadır.

Güneş Kent Konutları fiyatları ne kadar?

Güneş Kent Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL ile 1.150.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 543 606 64 54 veya 0 546 292 05 98 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…