Kategoriler
Proje Haberleri

Güneşli Palmiye Bahçeleri hemen teslim

İstanbul ilinin Bağcılar ilçesinde Güneşli Palmiye Bahçeleri projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Demir Group – Dora İnşaat firmalarının ortaklığında inşa edildi. İki bloktan meydana gelen proje yüksek mimarisi ve modern konutları ile ilgi görüyor. Söz konusu olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Çalışmaları tamamlanan proje bu kapsamda bulunduğu bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkıyor. Bahsi geçen projedeki konutlar beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görürken zaman sıkıntısı olan konut tüketicileri için de fırsat sağlamış oluyor.

Projede bulunan bloklar on dört katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Güneşli Palmiye Bahçeleri projesi bünyesinde 112 adet konut barındıracak şekilde hayata geçirildi. Söz konusu olan proje aile yaşamına uygun sosyal donatılar barındırıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak hayata geçirildi. Söz konusu olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelirken konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Güneşli Palmiye Bahçeleri projesinde bulunan 2+1 konutların büyüklükleri 135 metrekare olarak yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar ise 155 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutlar daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Güneşli Palmiye Bahçeleri projesinde bulunan 2+1 konutlar 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan proje kapsamında hayata geçirilmiş olan 3+1 konutlar ise 880 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede?

Bahsi geçen Güneşli Palmiye Bahçeleri projesindeki konutlar Hürriyet Mahallesi 160. Sokak’ta inşa edilmiş durumda.

Söz konusu konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0212 550 1686