Kategoriler
Proje Haberleri

Gürkayalar Tema satışları devam ediyor

Gürkayalar Tema konut projesi İzmir İli, Çiğli İlçesi, 30 Ağustos Mahallesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Gürkayalar İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesinde konumlanan 4 blok içerisinde 3+1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin özellikleri, nerede olduğu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Gürkayalar İnşaat imzası taşıyan projede her biri 8 katlı olmak üzere lüks yapıda 4 adet konut bloğu yer almaktadır. Dört adet konut bloğunda ise toplam 91 adet konut yer almaktadır. Yaşamın başladığı konut projesinde 3+1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3+1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 3+1 dairelerin net büyüklüğü 113 metrekare olmaktadır.

Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; fitness salonu, pilates salonu, kapalı ve açık çocuk oyun alanı, kütüphane, oyun eğlence odası ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır.

Dış özellikler içerisinde asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti ve akrilik mutfak dolapları bulunmaktadır. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin, elektrikli panjur, vestiyer ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Gürkayalar Tema nerede yer almaktadır?

Merkezi konumu ile dikkat çeken proje, İzmir’in Çiğli İlçesi Balatçık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Anadolu Caddesi üzerindeki dolmuş, minibüs, otobüs ve servis gibi toplu ulaşım araçlarına 200 metre mesafede yer almaktadır. Çevre yolu bağlantısına 2 dakika uzaklıktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Gürkayalar Tema fiyatları ne kadar?

Oturma raporu alınan Gürkayalar Tema projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Satılık konut fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.  Projede 2.500.000 TL’ye kadar konut kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 336 56 82 veya 0506 918 13 76 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir