Kategoriler
Proje Haberleri

Güzel Life Premium yüzde 40 peşinatla satışta

Güzel Life Premium projesinde yer  alan konutların satışları tüm hızıyla devam ediyor. Üstelik yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı ile. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hatice Çoban İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 10 dönüm arazi üzerinde 5 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 10 adet 2 artı 1, 58 adet 3 artı 1, 10 adet çatı dubleksi daireler ve 12 adet bahçe dubleksi daireler yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi 10 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Söz konusu arsa alanı üzerinde ise toplam 5 adet konut bloğu bulunmaktadır. Bu bloklarda 10 adet 2 artı 1, 58 adet 3 artı 1, 10 adet çatı dubleksi daireler ve 12 adet bahçe dubleksi daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 235 metrekaredir. 5 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü ise 175 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, tuz odası ve şok odası bulunmaktadır. Ayrıca açık ve kapalı çocuk oyun alanı, basketbol, tenis ve voleybol sahası ve kamelya bulunmaktadır. Bununla birlikte bilardo, masa tenisi, dış satranç alanı, açık fitness, havuz başı bar ve lobi TV mevcuttur.

Asansör, jeneratör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Güzel Life Premium konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Karakocalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Güzel Life Premium fiyatları ne kadardır?

Brüt 235 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ödeme planı kapsamında ise Güzel Life Premium Alanya projesinde yüzde 40 peşin ve 18 ay vade imkânı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (538) 475 11 11 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…