Kategoriler
Proje Haberleri

Güzelçamlı Balcı Apartmanı Temmuz 2023’te teslim

Güzelçamlı Balcı Apartmanı projesi konforlu ve kaliteli yaşam alanları ile alıcılarını bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Artan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında yatay mimariye sahip blokta 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bahsi geçen proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Artan Yapı güvencesi ile tasarlanan projede 4 katlı yatay mimariye sahip tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 68 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun mimariye sahiptir. 24 saat kamera sistemi ile korunan projede kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanlar yer almaktadır. Üstelik projede peyzaj otomatik sulama sistemi bulunmaktadır. Yeni yönetmeliğe uygun asansör ve sığınak alanı gibi özellikler yer almaktadır. Akıllı ev sistemi özelliğine sahip villalarda Sur marka çelik kapı dış kapılar kullanılmıştır. Aynı zamanda bu konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Mutfakların içerisinde akrilik mutfak dolapları ve çimstone mutfak tezgahı kullanılmıştır. Panjur sistemi, vestiyer, cam duşakabin, Vitra marka hilton lavabo ve gömme rezerve gibi donanımlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra merkezi TV uydu sistemi ve klima alt yapısı yer almaktadır.

Güzelçamlı Balcı Apartmanı konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi, Güzelçamlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezleri, eğlence mekanları, marketler, semt pazarları ve spor salonları gibi birçok olanak bulunmaktadır. Ayrıca, hastane, sağlık merkezi ve eczane gibi sağlık kurumları da yakındadır. Toplu taşıma araçlarına kolay ulaşılan projenin çevresinde dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları mevcuttur.

Güzelçamlı Balcı Apartmanı fiyatları ne kadar?

Güzelçamlı Balcı Apartmanı projesinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 daireler 3.300.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Aynı zamanda bu projenin teslim tarihi 20 Temmuz 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(543) 249 09 32 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…