Kategoriler
Ekonomi Gündem

Gyoder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu oldu

Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe çatı kuruluşu olan GYODER’in 21. Olağan seçimli genel kurulunu gerçekleştirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Murat Kurum bu geceye katılanlar arasındadır. Genel kurulda geçen yıl yönetim kurulu kararı ile GYODER başkanlığına Mehmet Kalyoncu getirilmişti. Bu toplantıda ise Gyoder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu seçilmiştir. Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Murat Kurum GYODER’in birlikten güç doğar anlayışı ile ilerleyeceğini belirtmiştir.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Hedefleri

Yaklaşık olarak bir yıla aşkın süre içerisinde kurumsal kimlik çalışmasına ağırlık verdiğini belirtilmiştir. Ayrıca Mehmet Koyuncu GYODER’in kimliğinin daha yenilikçi bir yapıya sahip olmasını hedeflediklerini belirtmiştir. Aynı zamanda GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu bu konu hakkında bir açıklama gerçekleştirmiştir. “Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği olan ismimizi, üyelerimizin onayı ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği olarak değiştirdik. Gayrimenkul sektörünün birleştirici gücü olan GYODER’in birlik oluşturma becerisini, yeni ismimizle daha güçlü ve etkin bir şekilde sürdüreceğiz” ifadelerini kullanarak açıklamasını sonlandırdı.

Gyoder Sektörü Başarı ile İlerletiyor

Murat Kurum toplantıda bir konuşma gerçekleştirmiştir. Gyoder’in uzun yıllardır gayrimenkul sektörünün gelişimi ve sürdürülebilir büyümesine öncülük eden kuruluşların başında geldiğini belirtmiştir. Bu şekilde Gyoder’in başarılarının altını çizmek önemlidir. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bu konu hakkında detaylı bir açıklama gerçekleştirmiştir. “Geçmiş yıllara baktığımızda her başkan yeni bir vizyonla hem sektöre hem derneğimize hem de yapılan projelere katkı sağlıyor. GYODER 224 kurumsal üyesi ile yapı sektörümüzü ulusal ve uluslararası alanda başarıyla temsil ediyor. ‘Birlikten Güç Doğar’ anlayışıyla geleceğin şehirlerinin inşasında sahada etkin güç ve adeta bir dinamo görevi görüyor.” Açıklamasını gerçekleştirmiştir. Bu şekilde GYODER’in gücünün nasıl olduğunu ve hedeflerin neler olduğunu görmek mümkündür.

Bu şekilde başkan olarak seçilen çevre ve şehircilik bakanı olan Murat Kurum hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yaptıkları açıklamaları ve hedefleri hakkında da detaylı bilgi sahibi olmak mümkündür. Bu şekilde Gyoder hakkında detaylı bilgi vermek mümkündür. Daha fazla güncel bilgiye de ulaşabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…