Kategoriler
Proje Haberleri

Haliç 360 Başiskele satışları başladı

Haliç 360 Başiskele projesi doğa ve deniz manzaralı konumu ile müstakil bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Haliç City İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.203 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplamda 3 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Haliç City İnşaat’a ait proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Haliç City İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 1.203 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde A, B ve C bloklar halinde sıralı biçimde dizilen toplam 3 adet villa yer almaktadır. Bu villalar 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik bu villalar site içerisinde yaşamanın güvenliğini içinde barındırmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 2 villa tipinden oluşan konutların büyüklüğü brüt 404 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 2 villaların net büyüklüğü 370 metrekare olmaktadır. Her bir villanın girişinin yanında 2 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Araç yolu 4 metre genişliğinde villaların arkasında yer almaktadır. Üstelik araç girişinin villaların arkasında olması, alan içerisinde araç sirkülasyonunun olmamasını sağlamaktadır. Aynı zamanda villaların önünde kalan alanların villaya ait özel müstakil bahçe olmasına olanak tanımaktadır. Villaların mutfaklarının önünde yeşil alan ve yüzme havuzu yer almaktadır. Bütün villalar asansörlü ve müstakil havuzlu olarak tasarlanmıştır.

Haliç 360 Başiskele konumu hakkında

Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer alan proje Yuvacık Yakacık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede bütün villalar deniz manzaralı olup, manzara bahçeden bile görünmektedir. Üstelik ön cephe deniz manzarası ve arka cephe doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde kreş, cami, eczane, okullar ve semt pazarı bulunmaktadır. Bununla birlikte otobüs durakları projeye çok yakın konumda yer almaktadır.

Haliç 360 Başiskele fiyatları ne kadar?

Haliç 360 Başiskele projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 404 metrekare olan 6 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 13.000.000 TL ile 14.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Mayıs 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (539) 890 92 96 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…