Kategoriler
Proje Haberleri

Halkalı Park İstasyon satışları devam ediyor

Halkalı Park İstasyon projesi, Aderans Yapı Tic. Ltd. Şti. tarafından inşa edilmiştir. Konut projesi İstanbul’un merkezi konumlarından Küçükçekmece İlçesi, İstasyon Mahallesi’nde hayata geçirilmiştir. 56 daireden oluşan konut projesi, Yeni Evim Kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı fırsatlar sunmaktadır.

Konumu ile Dikkat Çekiyor

Marmaray, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına 2 dakika mesafede yer almaktadır. Konut projesi, İstanbul Havalimanı ile Atatürk havalimanı arasında yer almaktadır. Acıbadem, Kanuni Sultan Süleyman ve M. Akif Ersoy Kalp Hastaneleri’ne de çok yakındır. Sabahattin Zaim Üniversitesi kampüsü ile Halkalı Meydanı’na ise sadece 2 dakikalık mesafede bulunmaktadır. Ayrıca, Küçükçekmece Gölü’ne 1 km mesafede, Tem ve E5 yollarının ortasında ve yeni havalimanı metro durağına da 2 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konforlu Yaşam Alanları

Halkalı Park İstasyon projesi, 8.000 metrekarelik bir alanda yer alıyor. Kapalı ve açık otopark alanları, çocuk parkı ve peyzaj alanları ile donatılmış olan projemiz, güvenli bir sitede yer alıyor. Tapulu ve oturuma hazır olan 3+1 ve 2+1 daire seçeneklerimiz geniş kullanım alanlarına sahip.

Halkalı Park İstasyon fiyatları ile Uygun Seçenekler

Konut projesinde 90 metrekare 2+1 daireler 3.750.000 TL’den başlayan fiyatlarla sunulmaktadır. Ayrıca 116 metrekare 3+1 daireler ise 4.500.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Hemen teslim olma avantajı da sağlayan proje, yatırımcılarına kazançlı bir fırsat sunmaktadır.

Konut projesi Yeni Evim Kampanyası kapsamında yer almaktadır. Bu kapsamda 180 ay vade ve yüzde 0.69’dan başlayan faiz oranları ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Sonuç olarak, Halkalı Park İstasyon projesi, merkezi konumu, uygun fiyatları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Metro, Marmaray ve diğer toplu ulaşım araçlarına yakınlığı ile avantajlı bir konumda yer alan projemiz, yatırımcılarına ve konut sahibi olmak isteyenlere unutulmaz bir yaşam deneyimi sunuyor.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0212 890 71 64 ve 0554 348 16 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…