Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Harmony Towers’da son fırsatlar

Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Odunluk Mahallesi’nde hayata geçirilen Harmony Towers projesinde ev sahibi olmak isteyenler için son fırsatlar.

Eroğlu Gayrımenkul tarafından inşa edilen Harmony Towers Bursa projesinde 28 Şubat 2018 tarihine kadar geçerli olacak olan kampanya da peşinat ödemeden ve 1.900 TL taksitle hemen teslim edilen dairelerden birine sahip olma fırsatı sunuluyor.

Harmony Towers Bursa projesinde 1.900.-TL taksit ve yüzde sıfır peşinat seçeneğiyle daire sahibi olmak isteyenler için son gün 28 Şubat.

Her aileye hitap edebilecek 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki daire seçeneklerinin yer verildiği Harmony Towers projesinde 6 katlı Teras Evleri, 23 ve 28 katlı kuleleri yer alıyor.

Harmony Towers projesinde fitness salonu, çok amaçlı spor sahası, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Bursa’daki tek özel çarşıya sahip AVC’si (Alışveriş Caddesi) ile Harmony Towers, sosyal hayatın ve alışverişin tekrar konumlanacağı bir merkez niteliği de taşıyor. Proje sakinlerinin tüm günlük ihtiyaçlarını karşılamasının yanı sıra cadde mağazaları Bursa şehri için de bir değer olarak öne çıkıyor.

Tel: 0224 453 55 40