Kategoriler
Proje Haberleri

Has Evler Çiğli satışları devam ediyor

Has Evler Çiğli projesi İzmir’in Çiğli İlçesi’nde yer alan modern mimariye sahip konut projesidir. Üstelik söz konusu proje Günkon İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 11.587 metrekare kapalı alana sahip sitede 5 blok ve toplam 63 adet daire mevcuttur. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Günkon İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 11.587 metrekare kapalı alana sahiptir. Site içerisinde her biri 8 katlı 5 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 63 adet daire yer almaktadır. Dairelerin 7 tanesi 2 artı 1 ve 56 tanesi 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 158.2 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 101.8 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 ile 182.5 metrekare Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 115 ile 117 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Üstelik proje deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel olarak açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca elektrikli araç şarj istasyonu alanı yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor merkezi, basketbol sahası, kafeterya alanı ile market bölümü bulunmaktadır. Site içerisinde yemyeşil bahçe alanları ile peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Projenin ön cephesi tamamiyle İzmir körfezini görmektedir. Bununla birlikte dairelerin bütün odaları doğal gün ışığı almaktadır.

Has Evler Çiğli nerede yer alıyor?

İzmir’in Çiğli İlçesi’nde yer alan proje Esentepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik projenin ön cephesi İzmir Körfezi’ni gören eşsiz bir manzaraya sahiptir. Şehrin kuzey aksında, Anadolu Caddesi’ne, İZBAN Egekent durağına ve tramvay hattına yürüme mesafesinde yer almaktadır. Çevresinde okullar, kolejler ve semt pazarı yer almaktadır. Ayrıca Katip Çelebi Üniversitesi’ne 3.5 kilometre, Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesine 1.5 kilometre uzaklıktadır. Bahsi geçen proje konumu ile kentin her noktasına ulaşım kolaylığı sağlamaktadır.

Has Evler Çiğli fiyatları ne kadardır?

Has Evler Çiğli projesinde daireler banka kredisine uygun olup fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 2 artı 1 daireler 3.400.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.900.000 TL ile 4.200.000 TL arasında değişmektedir.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0232 459 10 30 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…