Kategoriler
Toki Haberleri

Hatay Kırıkhan Toki Müstakil Arsa kura sonuçları isim listesi

Hatay Kırıkhan Toki Müstakil Arsa kura sonuçları belli olmak üzere. Hatay Kırıkhan İlçesi’nde Toki tarafından 1 milyon arsa projesi kapsamında hayata geçirilen Hatay Kırıkhan İlk Evim Müstakil Arsa projesi için hak sahibi belirleme kura çekilişi vakti gelmiştir. Ayrıca 10 Ekim 2022 tarihinden itibaren kura çekilişleri 06 Mart 2023 tarihi itibarı ile başlamıştır. Bu kapsamda, 10 Nisan 2023 tarihinde Hatay Kırıkhan İlk Evim Müstakil Arsa projesinde kuralar çekilecektir. 110 128

Projenin Özellikleri

Müstakil arsa projesi İlk Evim İlk İşyerim projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Ayrıca kampanya ile Türkiye genelinde 1 milyon arsa satışa sunulmuştur. Söz konusu arsalara 1 milyon 177 bin 56 vatandaş başvuruda bulunmuştur.

Başvurular 10 Ekim 2022 tarihinde başlamış ve 07 Kasım 2022 tarihinde sona ermiştir. Müstakil arsa için 956 bin 79 kişi başvuruda bulunmuştur. Ayrıca müşterek arsalara ise toplam 220 bin 977 başvuru yapılmıştır.

Kura çekilişleri etaplar halinde devam edecektir. Hatay Kırıkhan İlk Evim Müstakil Arsa projesindeki hak sahibi belirleme kuraları 10 Nisan 2023 tarihinde çekilecektir. Yüzde 10 arsa tahsis bedeli peşinatı ödenecek ve geriye kalanı 9 yılda 9 eşit taksitle ve faizsiz olarak ödenecektir. Müstakil arsa projesinin kura çekilişi noter huzurunda yapılacak ve canlı yayın ile izlenebilecektir.

Müstakil arsa fiyatları 350 ile 500 metrekare olup 192 bin 500 TL’den başlamaktadır. Hisseli arsa fiyatları ise 112 bin 500 TL’den başlamaktadır. Müstakil arsalar için taksitler 1.604 TL’den başlamaktadır. Hisseli arsalar için taksitler ise 937 TL’den başlamaktadır.

Hatay Kırıkhan Toki Müstakil Arsa kura sonuçları

Hatay ve ilçelerindeki söz konusu toplu konut projesinde hak sahipliği kuraları 10 Nisan 2023 tarihinde çekilecektir. Ayrıca kura çekilişi ise Pazartesi günü saat 15:00’da başlayacaktır. Söz konusu konut projesinde bulunan müstakil arsaların kuraları çekilecektir. Böylece müstakil arsaların hak sahipleri yapılan kura çekilişi sonucu belli olacaktır.

Toplu konut projesinde kura çekilişi Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır. Canlı yayında söz konusu toplu konut projelerine başvuru yapan vatandaşların kura sonuçları belli olacaktır. Hatay Kırıkhan İlk Evim Müstakil Arsa projesinde bulunan arsaların hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır. Gün sonunda ise Hatay Kırıkhan İlk Evim Müstakil Arsa projesindeki hak sahipleri belli olacaktır.

Müstakil arsa projesinde 300 ve 500 metrekarelik olmak üzere toplam iki tip arsaya yer verilecektir. Bu arsaların büyüklükleri ve arsa fiyatları bilgileri ise projenin ihalesi yapıldıktan sonra belli olacaktır. Ayrıca yapılan kura çekilişi ile vatandaşlar bir müstakil arsa sahibi olacaklardır. Hak sahibi olup sözleşme imzalayan vatandaşlar arsaların borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.

Müstakil arsa projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Hatay Kırıkhan Toki İlk Evim Müstakil arsa kura çekilişi canlı izle

Hatay Kırıkhan Toki İlk Evim Müstakil arsa projesinde hak sahibi belirleme kura çekilişi yapılacaktır. ayrıca kura çekilişi sonrasında ise müstakil arsaların hak sahipleri belirlenmiş olacak. Peki, Hatay Kırıkhan Toki İlk Evim Müstakil arsa kura çekilişi canlı izleme imkanı var mıdır?

Evet, Hatay Kırıkhan Toki İlk Evim Müstakil arsa kura çekilişi canlı izleme imkanı bulunmaktadır. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay Kırıkhan Toki İlk Evim Müstakil arsa kura çekilişini canlı olarak yayınlayacaktır. Kura çekilişi sonucu hak sahipleri belirlenecek olan projenin kura çekilişi, noter huzurunda gerçekleştirilecektir.

Müstakil arsa projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Hatay Kırıkhan Toki İlk Evim Müstakil arsa kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…