Kategoriler
Proje Haberleri

Haus Infinity 14 Villaları Projesinde Yaşam Başladı

Aydın İlinin Kuşadası İlçesinde Haus Infinity 14 Villaları projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Haus Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Modern mimarisi ile dikkat çeken villa projesi pek çok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarmaktadır. Söz konusu olan projedeki villalar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Proje Özellikleri Neler?

Projedeki hemen teslim durumundaki villalar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen ev sahiplerinin ilgisini çekmektedir. Aynı zamanda projede yer alan 14 adet villa birbirinden farklı mimarisi ile dikkat çekmektedir.

Söz konusu olan projedeki villalar iki tip daire seçeneğinden oluşmaktadır. Haus Infinity 14 Villaları projesinde yer alan villalar 3+1 ve 4+1 dubleks villa olarak inşa edilmiş durumdadır. Ayrıca villaların büyüklükleri brüt 236 metrekare ve 258 metrekare arasında değişiklik göstermektedir. Konut projesi kapsamında sosyal tesis yer almaktadır. Üstelik havuz başında kafe, özel ses sistemi, fitness, oyun salonu bulunmaktadır. Kuşadası’nda ilk ve tek olan sitenin altında 750 metrekare büyüklüğünde kapalı otopark mevcuttur.

Proje içerisindeki villalar akıllı ev sistemlerine sahiptir. Aynı zamanda havuz başında dahi deniz manzarasının keyfine varacak birbirinden bağımsız 7 adet havuz bulunmaktadır. 1 tanesi ortak, 6 tanesi özel olan havuz bulunmaktadır.

Haus Infinity 14 Villaları Fiyatları Ne Kadar?

Proje kapsamındaki villaların fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulundukları bloğa göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden projede yer alan villaların fiyatları 2 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Villa projesi, sahile 2 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Aynı zamanda Kuşadası’na 9 dakika, Marinaya ise 10 dakikalık uzaklıktadır. Sahile en yakın, deniz manzaralı ve en prestijli projesi olan Haus Infinity 14 Villaları, 3 tarafı yeşilliklerle çevrili siteden oluşmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0850 259 78 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…