Kategoriler
Proje Haberleri

Hava Kent Akpınar fiyat listesi

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi imzası ile Hava Kent Akpınar projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul ilinin Eyüp ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen projede yer alan konut blokları yüksek mimarisi ile göz dolduruyor.

Proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlara da yer veriyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje böylece bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacını da karşılayacak şekilde inşa ediliyor.

Söz konusu olan Hava Kent Akpınar proje on iki katlı bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 4 bin konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Hava Kent Akpınar projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Söz konusu olan 1+1 konutlar 60 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen projede yer alan 2+1 konutlar ise 90 metrekare olarak inşa ediliyor. Projede yer alan 3+1 konutların büyüklükleri ise 120 metrekare olacak şekilde planlanmış vaziyette.

Projede yer alan konutların ücretleri ne kadar?

Söz konusu olan konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Hava Kent Akpınar projesinde yer alan 1+1 konutların fiyatları 150 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen 2+1 konutların fiyatları ise 210 bin TL’den başlayacak şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar ise 270 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların çalışmalarının 2021 yılı içerisinde tamamlanması ve ardından da teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0212 924 40 20