Kategoriler
Proje Haberleri

Hayalinizdeki eve kavuşturan model

Birevim nedir?

“Bir evim olsun” diyen vatandaşlar için 2016 yılında Murat Çiftçi tarafından kuruldu. Birevim, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşın hayalini gerçekleştirmeyi ve bu mutluluklarına ortak olmayı hedefliyor.

Birevim, Türkiye’deki yeni nesil kredisiz ve tasarrufa bağlı olarak geliştirilen bir ev alma çözümü olarak karşımıza çıkıyor. Bu sayede kredisiz ev sahibi olmak isteyen alıcılara firmalar tarafından sunulan zorunlu bölgelerden ya da inşaat planlarından konut sahibi olmak zorunda değilsiniz. Birevim sayesinde istediğiniz evi kendiniz seçebilirsiniz. Böylelikle hayalinizdeki eve kavuşmanız için yepyeni bir model karşımıza çıkmış oluyor.

Son dönemlerde inşaat piyasasında konut alımındaki faizler göz önünde bulundurulduğunda, konut alıcılarında doğal olarak faizsiz ev alma isteği açığa çıkıyor. Böylece gayrimenkul sektöründe ciddi anlamda bir hareketlilik meydana gelmiş oluyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Biz evinizi Birevim olarak inşa etmiyoruz, Türkiye’nin herhangi bir yerinden seçebileceğiniz hayalinizdeki evi satın aldırıyoruz. Hayallerinizdeki konuta sahip olurken ödemenizi küçük taksitlerle gerçekleştirmenizi sağlıyoruz.” dedi.