Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Hayat Foça projesinde geniş bahçeli villalar

Sold Yapı tarafından inşa edilen Hayat Foça projesinde 42 adet konut yer alıyor. 50 bin metrekare genişliğindeki arsa alanında bulunan projede villa, dubleks ve flat tiplerindeki daireler bulunuyor. Geniş yeşil peyzaj alanlarına yer verilen projeye doğa ve şehir manzaraları eşlik ediyor.

Projede teraslı ve bahçeli daire seçenekleri yer alıyor. İnşaatı bitmek üzere olan projenin bu ay içinde teslim edilmesi planlanıyor. Projedeki satın alımlarda kişiye özel ödeme seçenekleri sunulabiliyor.

Hayat Foça projesinde sosyal donatılar

Geniş yeşil peyzaj alanlarına sahip Hayat Foça projesindeki konutlar deniz ve şehir manzaralarını görürken proje; sakinlerine doğal ve estetik bir yaşam tarzı sunuyor. Projede Çocuk oyun parkurları, çocuk yüzme havuzu, basketbol sahası, ahşap kulübeler, açık yüzme havuzu, bahçe içinde oturma alanları, geniş yeşil peyzaj alanları, rahat oturma ve güneşlenme şezlongları ve salıncak bulunuyor. 

Kocamehmetler köyünde inşa edilen proje, ayrıca, denize yakın bir mesafede yükseliyor.

Projedeki konut seçenekleri neler?

İzmir’de konumlandırılan Hayat Foça projesinde 1+1 tipindeki teraslı ve bahçeli konutlar bahçe alanı hariç brüt 58 (net 51.5) metrekare genişliğinde, 2+1 tipindeki iki adet terası bulunan bahçeli konutlar bahçe alanı hariç brüt 71.9 (net 63.1) metrekare genişliğinde bulunuyor.

Projedeki 1+1 tipindeki teraslı ve bahçeli konutların bahçe alanı 130 metrekare ve 115 metrekare genişliklerindeki seçeneklerle, 2+1 tipindeki bahçeli konutların bahçe alanı ise 145 metrekare ve 115 metrekare genişliklerindeki seçeneklerle alıcıya sunuluyor.

Projedeki 2+1 dubleks villalar bahçe alanı hariç brüt 83.3 (net 63.1) metrekare genişliğinde ve bahçe alanı hariç brüt 109.1 (net 87) metrekare genişliğinde olmak üzere iki ayrı seçenekle; 3+1 dubleks villalar bahçe alanı hariç brüt 125.8 (net 103.1) metrekare genişliğinde; iki katlı 3+1 müstakil villalar bahçe alanı hariç brüt 172.8 (net 147) metrekare genişliğinde, tek katlı 3+1 müstakil villalar ise bahçe alanı hariç brüt 178.2 (net 127.6) metrekare genişliğindeki seçeneklerle satışa sunuluyor.

Projedeki dubleks villaların bahçe alanı 230 metrekareye kadar, müstakil villaların ise bahçe alanı 750 metrekareye kadar çıkan seçenekleri barındırıyor.

Hayat Foça nerede bulunuyor?

Kocamehmetler Köyü, İncirli Ağıl Mevki, No: 3 Foça / İZMİR açık adresinde inşa edilen projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz:

+90 232 300 00 01