Kategoriler
Proje Haberleri

Hayat Prime Villas lansmana özel fiyatlarla satışta

Hayat Prime Villas projesi butik bir site içerisinde mükemmel yapıda müstakil konsept villalara sahiptir. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Keser Yatırım tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 14 adet üstün kalitede villalar bulunmaktadır. Bu villalar 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Keser Yatırım ayrıcalığı ile geliştirilen proje kapsamında her biri 2 katlı 14 adet müstakil konsept villa yer almaktadır. Butik site içerisinde konumlanan villalar 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 300 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 270 metrekare olmaktadır. Her villanın 4 adet gece görüşlü kamera ve kayıt cihazı bulunmaktadır. Her villaya özel otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte tüm villalarda sonsuz bitişli jakuzili özel havuz yer almaktadır. Profesyonel peyzaj mimarisine sahip proje yer alan ağaçlar tek tek özenle seçilmiştir. Her villa için 1 adet alt kısımları budanmış palmiye bulunmaktadır. Üstelik peyzajda begonvil ve limon sevisi kullanılacaktır. Otomatik sulama sistemi ve bahçe duvarlarında aydınlatma sistemi mevcuttur.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan konut yönetimi sağlanmaktadır.  Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dış cephede estetik shade device klima kamuflajları bulunmaktadır. Villalarda sinema salonu, banyolu hizmetli odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, cam duşakabin, teras alanları ve otomatik panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Hayat Prime Villas konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Soğucak Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Sahile yakın konumda yer alan proje deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, spor salonu ve sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Hayat Prime Villas fiyatları ne kadar?

Hayat Prime Villas projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik çok özel fiyatlara sahip olup uygun ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Brüt 300 metrekare olan 6 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 5.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (256) 215 20 21 veya 0 (553) 249 15 05 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…