Kategoriler
Proje Haberleri

Helmann Carpediem Villaları Satışa Sunuldu

Helmann Constructıon firması tarafından Döşemealtı konut projesi hayat bulmaktadır. Helmann Carpediem Villaları Konut Projesi, Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Çıplaklı Mahallesinde inşa edilmektedir. Bu proje üzerinde daire satışlarına başlanmıştır.  Proje, 6389 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir.

İnşaat sektöründe yapmış olduğu projeler ile adından söz ettiren Helmann Constructıon, Antalya’da pek çok projede yapmıştır. Şimdi de Antalya Carpediem konutları projesinde daire satışlarına devam etmektedir. Antalya’nın en güzel konumu olan Çıplaklı merkezde hayata geçirilecek olan proje, Döşemealtı ilçesinde yer almaktadır. Antalya konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Döşemealtı İlçesi, Çıplaklı Mahallesinde yer alan ara alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje, 14 adet bağımsız villadan meydana gelmektedir. Konutların hepsi müstakil havuz ve bahçeye sahiptir.

Helmann Carpediem Villaları konut projesinde daire tipleri 5+1 ve 3+1 ikiz villa tip konutlardan meydan gelmektedir. 3+1 tip ikiz villaların büyüklükleri brüt 231 metrekare olarak tasarlanmıştır. 5+1 villalar ise 308 metrekare brüt alana sahiptir.  Döşemealltı konut projesinde yer alan daireler, akıllı ev sistemine sahiptir. Görüntülü diafon, kablo TV, uydu, led aydınlatma sistemi, yerden ısıtma gibi olanaklar dairenin sahip olduğu özelliklerdendir. Aynı zamanda proje içerisinde yeşil alanlar, müstakil yüzme havuzları, geni bahçe ve peyzaj gibi olanaklar da mevcuttur. Site içerisinde 7/24 güvenlik sistemi bulunup her villa için çift otopark da bulunmaktadır.

Villa projesi, modern bir mimari yapıya sahip, şık ve ergonomik merkezi konumunda yer almaktadır. Aynı zamanda Helmann Construction güvencesi ve tecrübesiyle deprem yönetmeliğine uygun dairelerden oluşmaktadır.

Helmann Carpediem Villaları Fiyatları Ne Kadar?

Antalya Döşemealtı konut projesinde yer alan villaların fiyatları, villa tipine göre değişiklik göstermektedir. Brüt 308 metrekare olan 5 artı 1 villa tiplerinden oluşan konutların fiyatı 9.750.000 TL ile 11.250.000 TL arasında değişmektedir.

Proje Nerede Bulunuyor?

Helmann Carpediem Villaları  konut projesi Çıplaklı Mahallesinde, Döşemealtı/Antalya adresinde yer almaktadır. Proje konumu itibari ile Şehir merkezine 17 km uzaklıkta yer almaktadır. Aynı zamanda havalimanına 18, Antalya Stadyumuna 16, Akdeniz Üniversitesine ise 14 km uzaklıktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0242 311 11 80 ve 0532 630 07 58” numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız