Kategoriler
Proje Haberleri

Helmann LaDorra satışları başladı

Helmann LaDorra projesi gelişmiş özellikleri ve modern mimari yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Helmann Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilmektedir. 2.627 metrekarelik arsa alanı üzerinde 6 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.627 metrekarelik arsa alanı üzerinde 6 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 398 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villaların net büyüklüğü 274 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. En önemli özelliği ise her bir villanın araç ve yaya girişinin birbirinden tamamen bağımsız olmasıdır. Sosyal faaliyet alanları içerisinde müstakil yüzme havuzu, hamam ve sauna bulunmaktadır. Bununla birlikte geniş ve kullanışlı peyzaj alanı ve açık hava sinema salonu alt yapısı bulunmaktadır. Jeneratör, su deposu, enerji odası, kablo TV ve uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Projede Solar Enerji Sistemi yer almaktadır. Bu sistem sayesinde güneş enerjisini elektrik enerjisine dönüştürebilir, yağmur suyunu kullanılabilir suya çevirebilirsiniz. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak ısı pompası, doğalgaz ve klima alt yapısı mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, kiler, şömine ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Helmann LaDorra konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Döşemealtı İlçesi Altınkale Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa, havuz, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde market, hastane, sağlık ocağı, eczane ve okullar bulunmaktadır. Şehir merkezine 12,2 kilometre uzaklıktadır. Havaalanı 17,21 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Konyaaltı Sahili 13,41 kilometre, Lara Sahil 22,25 kilometre ve Kemer 42,10 kilometre mesafede yer almaktadır.

Helmann LaDorra fiyatları ne kadardır?

Helmann LaDorra projesinde satılık daire fiyatları, konutların tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

151 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tip triplex havuzlu villa fiyatları 8 milyon 250 bin TL’den,

166 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tip triplex villa fiyatları 8 milyon 700 bin TL’den,

162 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tip triplex havuzlu villa fiyatları 9 milyon 150 bin TL’den,

236 metrekare büyüklüğündeki 5+1 tip müstakil triplex havuzlu villa fiyatları 12 milyon TL’den,

Ayrıca 398 metrekare büyüklüğündeki 5+1 teras katlı müstakil villa fiyatları ise 15 milyon TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 311 11 80 veya 0532 630 07 58 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…