Kategoriler
Manşet Proje Haberleri

Hemen teslim akıllı evler: Qent İstinye Projesi

İstinye yokuşunda denize karşı konumuyla bu cezbedici yapılar butik konsepte sahip olarak karşımızda. Toya Yapı ve Dilek Gayrimenkul birlikte el ele vererek geliştirdiği konut projesine ‘Qent İstinye’ adı verildi. 3 bin 70 metrekare alanlık bu yeşillerle donanmış projede ev sahibi olmak istiyorsanız çok kolay. Hemen teslim ile anahtarınızı alabilir ve seçtiğiniz dairede yeni bir yaşama başlayabilirsiniz. Unutmayın, yüzde 50’si satılan bu evler hızla alıcılarına kavuşuyor!

Qent İstinye Proje özellikleri

3 bin 70 metrekarelik bir arsa üzerine konumlandırılan bu yapılar, akıllı ev sistemleriyle donatıldı. Modüler mutfakların uygulanacağı evlerde birçok özelliğe sahip olacaksınız. Ayrıca dışarıda her metrekaresi yeşil peyzajın yer aldığı büyük bir yokuş sizleri bekliyor. 3 blok şeklinde tasarlanmış ve toplamda 21 konuttan oluşturulmuştur.

Arzuya göre daire boyutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak bulunmaktadır. 75 metrekareden 122 metrekareye, dilerseniz 395 metrekarelik geniş bir alana sahip olabilirsiniz.

Tasarımı Tabanoğlu Mimarlık’ın üstlendiği bu yeşil cennet ayrıca yeşil bina sertifikası LEED® for Homes™ adayıdır.

Projede sahip olacağınız imkanlar

Her yapı gibi zemin etüdü ve yapı denetimi tamamlanmış olup yalıtım ve deprem yönetmeliğine uyum sağlamıştır. Su deposu, hidroforu, jeneratörü, asansör ve sprinkler sistemiyle sizleri karşılayan bu yapılar; ankastre beyaz eşya, akıllı ev sistemleri, kiler/depo ile sizleri karşılıyor. Isınmanın merkezi sistem olduğu proje ayrıca her dairede ısı pay ölçer sistemine sahiptir.

Dış hatlara baktığımız zaman birçok sosyal donatı hizmetinizde olacak. Kapalı ve açık yüzme havuzları, Türk hamamı, fitness merkezi, sosyal tesis ve güneşlenme terası bulunmaktadır. Ayrıca kamera sistemleriyle donatılan İstinye yokuşu, 7/24 güvenliğe de sahiptir.

Projede fiyatlar nelerdir?

İstanbul Boğazını rahatlıkla görebilmeniz için gerçekleştirilen proje deniz manzarasıyla masalsı bir yaşam fırsatı getirdi. İster yatırımcı ister alıcı olun burası herkesin sahip olmak isteyeceği bir konut projesi. Metrekaresi 9 bin 200 dolar olmakla birlikte açılış fiyatını 1.200.000 $ olarak belirlemiştir.

Ayrıca kiraya verdiğiniz dairelerden en az 3 bin dolar kazanmanız söz konusu. Tek yapmanız gereken aşağıda verdiğimiz numarayı aramak.

Detaylı bilgi için:

0212 229 66 77