Kategoriler
Proje Haberleri

Herta İnşaat Balkan Evleri oturuma hazır

Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Balkan Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Herta İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Herta İnşaat Balkan Evleri konut projesinde yaşam başlamıştır. Aynı zamanda dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Nilüfer konut projesi Balkan Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. 3 konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 6 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje, yeşilin güzelliğiyle modern mimarinin uyumunu yakalayan bir yaşam tarzı sunmaktadır. Proje kapsamındaki daireler lüks ve 1.sınıf kalitede malzemelerle donatılmıştır. Geniş ve ferah dairelere sahip olan projede 1 büyük, 1 küçük olmak üzere iki adet balkon yer almaktadır. Ayrıca projede daireler vadi manzarasına sahiptir.

Site içerisinde çocuk parkı, geniş yeşil bahçe ve açık otopark yer almaktadır. Herta İnşaat Balkan Evleri konut projesi teslim edişmiş olup oturum başlamıştır. Proje kapsamında tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda daireler brüt 130 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Herta İnşaat Balkan Evleri Fiyatları ne kadar?

Bursa konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 725 bin TL’den başlamaktadır.

Balkan Evleri nerede yer alıyor?

Bursa konut projesi, Nilüfer’in hızla değişen ve gelişen bölgesi Balkan Mahallesinde bulvar üzerinde konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 502 12 56 ve 0534 032 53 42 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…