Kategoriler
Proje Haberleri

Hetaş City Karamürsel satışları başladı

Hetaş City projesi birinci sınıf malzemeler ile tasarlanan ve doğa manzarasına hakim yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hetaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hetaş İnşaat firması ayrıcalığı ile yaşama geçirilen proje kapsamında her biri 4 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu konumlandırılmıştır. Bu bloklarda 2 artı 1 daireler ile bahçe ve çatı dubleks olmak üzere 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 bahçe dubleks ve çatı dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz sobası kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede ferah yapıda balkon alanları yer almaktadır.

Hetaş City konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi 4 Temmuz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğa ve manzara bütünlüğü sağlanan projede daireler deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Şehrin gürültüsünden uzak ancak şehre 500 metre yakın bir konumda yükselmektedir. Bunun yanı sıra 4 Temmuz Ortaokulu yanında yer alan proje E-5’e 500 metrelik bir mesafededir.

Hetaş City fiyatları ne kadar?

Hetaş City projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 135 metrekare olan 3 artı 1 bahçe ve çatı dubleks dairelerin fiyatı 1.950.000 TL ile 2.200.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca fiyatlarda pazarlık payı da mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 320 19 38 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…