Kategoriler
Proje Haberleri

Heybegöl Villaları avantajlı fiyatlarla satışta

Heybegöl Villaları projesi eşsiz deniz manzarası ve konforlu yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje MN Karasu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

MN Karasu İnşaat firması güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında ultra lüks tripleks villalar yer almaktadır. Bahsi geçen tripleks villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 tripleks villaların büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 180 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte özel bahçe kullanım alanları yer almaktadır. Kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Duşakabin, Hilton lavabo, PVC doğrama ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her villada geniş teras alanları mevcuttur. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Heybegöl Villaları konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Küçük Karasu Mevkiinde inşa edilmektedir. Her biri deniz manzarasına sahip bu villalar huzurlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Üstelik proje otobüs güzergahı üzerinde yer almaktadır.

Heybegöl Villaları fiyatları ne kadar?

Heybegöl Villaları projesinde firma tarafından mükemmel ödeme koşulları sahiplerini bekliyor. Brüt 190 metrekare olan 4 artı 1 tripleks villaların fiyatı 2.190.000 TL ile 2.200.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (549) 271 40 02 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…