Kategoriler
Proje Haberleri

Hill Tower Mut satışları başladı

Hill Tower Mut yüksek profilli yaşam standartları ve çeşitli imkanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Mersin’in Mut İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje Kale Life İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Yatay mimari konsept ile tasarlanan projede 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kale Life İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede yatay mimari konsept ile tasarlanmış modern bloklar yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Projenin 3.100 metrekarelik alanı yeşil alanlara ayrılmıştır. Sosyal alanlar içerisinde; Fitness salonu, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, kamelyalar, yeşil alanımızı çevreleyen su yolları, Türk hamamı ve sauna bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, giyinme odası, gömme dolap, çeşitli mobilyalar ve vestiyer gibi pek çok özellikler yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Hill Tower Mut konumu hakkında

Proje, Mersin’in Mut İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın civarında market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yer almaktadır.

Hill Tower Mut fiyatları ne kadar?

Hill Tower Mut projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (536) 497 55 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…