Kategoriler
Proje Haberleri

Hill Town Davutlar Kuşadası avantajlı satışlar

Hill Town Davutlar Kuşadası projesi çizgi üstü mimarisi, zengin sosyal olanakları ve orman içi konsepti ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Albayrak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 9.700 metrekarelik 3 ada üzerinde inşa edilen projede 39 adet villa bulunmaktadır. Villalar ise 3 artı 1, 3,5 artı 1, 4 artı 2 ve 6 artı 2 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Albayrak İnşaat imzası taşıyan proje 9.700 metrekarelik 3 ada üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 39 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 3 artı 1, 3,5 artı 1, 4 artı 2 ve 6 artı 2 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. 3,5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. 4 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 201 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 2 villaların büyüklüğü ise brüt 303 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Her daireye özel açık otopark alanı mevcuttur. Zengin sosyal donatı içerisinde her villaya özel açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra geniş yeşil alanlı peyzaj ve ağaç uygulaması yapılmaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Modern tasarımlı ev girişi ve güvenlikli çelik kapı bulunmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Salon ve tüm odalarda parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemine uygun otomatik panjurlar bulunmaktadır. Villalardaki banyolar Hilton banyo özelliğine sahiptir. Duvar kağıdı uygulaması, PVC doğrama ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Hill Town Davutlar Kuşadası konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Davutlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kuşadası’nın en muhteşem Davutlar’ın en kıymetli lokasyonunda yükselen proje Milli Parkın yanında, ormanla iç içe ferah bir yaşam alanına sahiptir. Üstelik konutlar doğa ve havuz manzarasına hakimdir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Hill Town Davutlar Kuşadası fiyatları ne kadardır?

Hill Town Davutlar Kuşadası projesinde fiyatlar konut tipine ve cephesine göre değişmektedir. Üstelik projede lansmana özel avantajlı satışlar devam etmektedir. Brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 3.950.000 TL ile 4.400.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 villaların fiyatı 4.100.000 TL ile 4.300.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 201 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 villaların fiyatı 6.400.000 TL ile 6.800.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 450 20 80 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…