Kategoriler
Proje Haberleri

Hilton Mall of İstanbul 2020’de açılıyor

Türkiye’nin özel sektördeki en büyük gayrimenkul yatırım şirketi olan Torunlar GYO, turizm sektöründeki yatırımlarına başlıyor. Bu başlangıç ise dünyaca ünlü otel zinciri olan Hilton markası ile olacak.

Ülkenin en büyük karma projesi olma özelliği taşıyan Mall of İstanbul projesinin içerisinde bulunan ve yapımı devam eden bir otel etabı bulunmakta. Bu otel etabı için de Torunlar GYO firması, Hilton markası ile franchise anlaşması imzalamış durumda.

Bahsi geçen otel etabı olan Hilton Mall of İstanbul’da toplamda 180 adet oda bulunacak. Otel, toplamda 366 ziyaretçi kapasitesine sahip olacak şekilde planlandı. Projede yer alan odalardan 19 adeti suit, 161 adeti ise standart olarak misafirlerine sunulacak.

Franchise anlaşma modeli ile işletileceğini belirttiğimiz Hilton Mall of İstanbul projesi, yüzde 100 iştirakı bulunan TRN Otel İşletmeciliği güvencesine sahip olacak.

Projede misafirler için kongre merkezi, executive lounge, spa, fitness merkezi, havuz ve restaurant gibi sosyal donatılar bulunacak. Bunların yanı sıra da Hilton Mall of İstanbul’da mağazalar yer alacak.

Hilton Mall of İstanbul 2020 yılının yaz aylarında misafirlerine sunulacak.