Kategoriler
Proje Haberleri

Hisar Premium avantajlı fiyatlarla satışta

Hisar Premium projesi huzurlu ve kaliteli yaşam alanları ile Raif Çolak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 6 blok ve toplam 46 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler normal ve dubleks olmak üzere 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Raif Çolak İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında her biri 5 katlı olmak üzere 6 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bloklarda toplam 46 adet daire yer almaktadır. Daireler ise normal ve dubleks seçenekleriyle 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje alanının 2.500 metrekarelik bir bölümü sosyal alanlara ayrılmıştır. Üstelik sosyal alanlar içerisinde ferah yeşil alanlar ve oturma alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Hisar Premium konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Gölcül İlçesi Karaköprü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Narlı Park’ın hemen yanında yükselen proje huzurlu bir konumda yer almaktadır.

Hisar Premium fiyatları ne kadar?

Hisar Premium projesinde avantajlı fiyatlarla konut sahibi yapma fırsatı mevcuttur. Brüt 165 metrekare olan 3 artı 1 normal dairelerin fiyatı 1.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 175 metrekare olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.725.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (262) 434 40 01 veya 0 (553) 785 61 41 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…