Kategoriler
Proje Haberleri

Hisar Suite Kağıthane son daireler satışta

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Şirintepe Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Hisar İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Hisar Suite Kağıthane konut projesinde inşaat çalışmaları bitmek üzere olup oturuma hazırlanmaktadır. Aynı zamanda son kalan 7 dairenin satışı devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Kağıthane konut projesi Şirintepe Mahallesi’nde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelen bir projedir. Konut projesi sakin ve huzurlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında toplam 72 bağımsız bölüm yer almaktadır. Aynı zamanda her katta farklı büyüklüklerde ve cephelerde daireler mevcuttur.

Projede merkezi sistem ısıtmaya yer verilmiştir. Spor salonu, 7/24 güvenlik gibi hizmetleri bulunan projede 2 katlı otopark, su ve yangın deposu, misafir dairesi, jeneratör gibi olanaklar da sunulmaktadır. Hisar Suite Kağıthane konut projesinde inşaat bitmek üzere olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 9 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Hisar Suite Kağıthane daire fiyatları ne kadar?

Kağıthane konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu katlara göre değişiklik gösterebilmektedir. Proje kapsamında sınırlı sayıda dairelerin satışları devam etmektedir. Şu anda satışları devam eden;

Brüt 90 metrekare 2+1 tip daireler ise 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda son 7 dairenin satışları devam etmekte olup daireler krediye uygundur. Bunun yanı sıra dairelerde araç takas alternatifiyle de satış yapılabilmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Kağıthane, Şirintepe Mahallesi üzerinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda ulaşım akslarına, sağlık kurumlarına, üniversiteye, alışveriş merkezlerine yürüme mesafededir.

Hisar Suite Kağıthane projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 635 25 85 ve 0549 527 20 20 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…