Kategoriler
Proje Haberleri

Hitit Park Evleri satışları devam ediyor

Hitit Park Evleri proje tüm beklentileri karşılayacak şekilde tasarlanmış eşsiz bir projedir. Projenin konumu Çorum’un Alaca İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Asser İnşaat ve İç Mimarlık tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 konut bloğu ve 9 adet villa bulunmaktadır. Konut bloğunda 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Asser İnşaat ve İç Mimarlık güvencesi ile tasarlanan projede her biri 7 katlı olmak üzere 3 adet blok yükselmektedir. Bununla birlikte site içerisinde 9 adet villa yer almaktadır. Konut bloğundaki daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 215 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 176 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde kapalı ve açık çocuk oyun parkları, kapalı spor salonu, kamelya ve oturma alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte dairelere özel hobi bahçeleri yer almaktadır.

Asansör, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bu özellik ile merkezi süpürge sistemi, evden asansör çağırma, dış kapılarda akıllı alarm sistemi kontrol edilebilmektedir. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan modeline sahiptir. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, tuvalet ve kiler odası gibi pek çok özelliğe sahiptir. Daire hollerinde gece aydınlatma sistemi mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Birinci sınıf malzemeler kullanılan proje üst düzey kalitede ürünler yer almaktadır.

Hitit Park Evleri konumu hakkında

Proje, Çorum’un Alaca İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede daireler doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde park alanı, eğitim kurumları, sağlık kurumları, üniversite, spor salonu ve cami mevcuttur. Bununla birlikte dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Hitit Park Evleri fiyatları ne kadar?

Hitit Park Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 215 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.380.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik projede teslim edilen daireler 1 yıl garantilidir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (507) 532 17 17 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…