Kategoriler
Proje Haberleri

HKA Hills Teras Evler satışları başladı

HKA Hills Teras Evler projesi tarihi bir bölgede doğası, havası ve eşsiz manzarası ile yepyeni bir yaşam fırsatı sağlamaktadır. Projenin konumu İzmir’in Selçuk İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje HKA Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 7.500 metrekarelik alan üzerinde teraslı daireler ile müstakil villalar bulunmaktadır. Konutlar 3 artı 1 tipinde çeşitli büyüklüklere sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

HKA Yapı imzası taşıyan proje 7.500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Az katlı yatay mimari anlayışı ile tasarlanan projede 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan teraslı daireler ile müstakil villalar yer almaktadır. 3 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 138 metrekare ile 145 metrekare arasında değişmektedir. Bahsi geçen proje, Selçuk’un doğal dokusuna uygun, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir yaşam alanları sunmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanları, özel bahçe alanları, açık tropikal yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası ve Fitness salonu bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca tüm daireler merkezi yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

HKA Hills Teras Evler konumu hakkında

Proje, İzmir’in Selçuk İlçesi 14 Mayıs Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Tarihi bölgede yer alan proje yeşil ve mavinin bulunduğu eşsiz bir konuma sahiptir. Şirince, Efes ve Meryemana üçgeni arasında en prestijli bölgede yer almaktadır. Şirince 8 dakika, Meryemana 15 dakika ve Efes Antik Kenti 5 dakika uzaklıktadır. İzmir – Aydın otoyolu 7 dakika uzaklıktadır. Ayrıca sahile 8 dakika, Kuşadası’na 20 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte çevresinde okullar, marketler, hastane, sağlık ocağı, eczane, restoranlar, bankalar, parklar yer almaktadır.

HKA Hills Teras Evler fiyatları ne kadar?

HKA Hills Teras Evler projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.400.000 TL ile 2.850.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (554) 609 62 77 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…