Kategoriler
Proje Haberleri

Home Art Hill Side Luxury Temmuz 2023’te teslim

Home Art Hill Side Luxury projesi karmaşık şehir hayatının aksine yemyeşil bahçelerde huzurlu ve ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Home Art Kuşadası tarafından tasarlanan proje Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. 12.153 metrekarelik proje alanı içerisinde 20 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bahçeli ev fikrini yaşamın merkezine taşımayı hedefleyen proje 12.153 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan her biri 3 katlı 20 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 5 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Satışa sunulan 5 artı 1 tripleks villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 350 metrekaredir. Ayrıca bu tripleks villaların net büyüklüğü 245 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte misafir otoparkı da yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, hamam ve sauna bulunmaktadır. Zengin bahçelere sahip projede otomatik bahçe sulama sistemi mevcuttur.

Hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliğine sahip villalarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Modüler sistem mutfak tezgahı, ankastre mutfak seti, giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, kiler ve portmanto yer almaktadır. Yerden ısıtma sistemine sahip villalarda merkezi klima alt yapısı ile odun şömine mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Home Art Hill Side Luxury konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Türkmen Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje hem zemin katında hem de üst katlarda mimariye dahil edilen yeşil alanlar sayesinde doğa ile iç içe bir yaşam sağlamaktadır. Çevresinde eğitim kurumları, cami, sağlık kuruluşları ve semt pazarı mevcuttur. Üstelik cadde üzerinde konumlaması dolayısıyla dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Home Art Hill Side Luxury fiyatları ne kadar?

Home Art Hill Side Luxury projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 350 metrekare olan 5 artı 1 villa tipindeki konutlar 13.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Projenin teslimi Temmuz 2023 tarihinde yapılacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (256) 614 99 43 veya 0 (544) 204 88 08 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…