Kategoriler
Proje Haberleri

HP11 Edirne Lalapaşa City satışları başladı

HP11 Edirne Lalapaşa City projesi kent kalabalığından uzakta, doğa ile iç içe olan huzurlu yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu isminden de anlaşılacağı üzere Edirne’nin Lalapaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Hayatpark Gayrimenkul A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 1.400 metrekarelik alan üzerinde 24 adet daire ve 20 adet ticari alan bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hayatpark Gayrimenkul A.Ş. güvencesi ile tasarlanan proje 1.400 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 2 blok ve 44 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Bağımsız bölümler içerisinde 24 adet daire ve 20 adet ticari alan bulunmaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1 olmak üzere tek tip konut seçeneğine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 63 ile 70 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte misafir otoparkı da yer almaktadır.

Proje çerçevesinde 33 ağaçtan oluşan geniş bir peyzaj alanı yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun parkı, bisiklet parkuru, futbol sahası, sauna, spa, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu ve spor salonu bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi, yangın merdiveni, kablo TV ve uydu gibi pek çok özellik bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Hırsız ve yangın alarmı ile fiber internet gibi pek çok özellik yer almaktadır.

HP11 Edirne Lalapaşa City konumu hakkında

Proje, Edirne’nin Lalapaşa İlçesi Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje Edirne merkeze 15 dakika uzaklıktadır. Üstelik şehrin gürültüsünden uzakta doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sağlamaktadır. Aynı zamanda pek çok lokasyona yakın konumdadır. Çevresinde sağlık kuruluşları, zincir marketler ve eğitim kurumları yer almaktadır.

HP11 Edirne Lalapaşa City fiyatları ne kadar?

HP11 Edirne Lalapaşa City projesinde fiyatlar büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL ile 1.300.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 054 83 12 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…