Kategoriler
Kentsel Dönüşüm Proje Haberleri

 HSN Kentsel Dönüşüm Beykoz’da hayata geçiriliyor

İstanbul’da büyük bir kentsel dönüşüm projesine daha başlanmaktadır. Kentsel dönüşüm projesi, Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından Beykoz ilçesinde gerçekleştirilecektir. Gümüşsuyu ve İncirköy mahallelerinde yükselecek HSN Kentsel Dönüşüm için önemli bir aşama tamamlanmıştır. İlgili bölgenin imar planlarının onaylanması ise proje aşamasına geçiş yapıldığı bildirildi. Kentsel dönüşüm projesi, 700 Milyon TL’yi aşacak bir yatırım olacaktır. Ayrıca proje iki ayrı etap şeklinde planlanmaktadır.

HSN Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 380 Bağımsız Bölüm Yer Alacak

Beykoz’da yapılacak olan kentsel dönüşüm projesine dair ayrıntılar paylaşıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu 700 Milyon TL’lik bir yatırımda toplamda 380 bağımsız bölümün yer alacağını açıkladı. Projenin ilk etabının 30 bin metrekare üzerinde 60 bin metrekare inşaat alanından oluşacaktır. Ayrıca ikinci etap 16 bin metrekarelik bir arsa üzerinde inşa edilecektir.

Proje İstanbul Boğazı’na Hakim Bir Noktada Yükselecek

Kentsel dönüşüm projesinin bazı dikkat çeken detayları bulunmaktadır. Ayrıca projenin İstanbul Boğazı’na hakim olması, ormanın tam ortasında bulunmasıyla doğayla iç içe bir yaşam hak sahiplerine sunulacaktır.

Projede Bütün Yapılar 3 Katlı Olacak

HSN Kentsel Dönüşüm için yapılan proje planlanmasına göre doğayla tamamen uyumlu geniş ve büyük balkonlar, bahçe teras ve çatı teras seçenekleri yaratıcı bir mimarı ile tasarlanacaktır. Projedeki bütün yapılar 3 katlı olacaktır. Ayrıca yatay mimarinin İstanbul’daki en önemli örneği olarak gayrimenkul sektöründe önem kazanacaktır.

Kentsel Dönüşüm Projesi Beykoz Sahiline Yalnızca 1,5 Km Uzaklıkta

 HSN Kentsel Dönüşüm için konumda çok önemli bir fark olacaktır. İstanbul’un en önemli ulaşım ağının merkezindeki proje ayrıca Beykoz sahiline 1,5 km, Kavacık Kavşağı’na 8 km ve Kuzey Marmara Otoyolu’na ise 10 kilometre uzaklıkta bulunacaktır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…